Over ons

We zijn een familiebedrijf dat sinds 1984 actief is in de makelaardij. Voorheen bekend als Wiersema Makelaardij, waarbij we ons de afgelopen jaren steeds meer zijn gaan richten op woningtaxaties. Onze jarenlange ervaring en uitgebreide kennis van de regio maakt ons uw perfecte partner voor woningtaxaties in Apeldoorn en omstreken.

Kantoor Wiersema Woningtaxaties in Apeldoorn

Wiersema Woningtaxaties

We houden ons dagelijks bezig met het taxeren van bestaande huizen. Of dat een appartement is of een vrijstaande villa is maakt niet uit. We zijn natuurlijk lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) Al onze makelaars-taxateurs zijn VastgoedCert-gecertificeerd en ook onze binnendienst medewerkers zijn uiterst deskundig. Al onze taxaties worden beoordeeld door het NWWI en gevalideerd.

Ons werkgebied

Wij taxeren binnen een straal van 20km rondom ons kantoor.
Naast Apeldoorn taxeren wij in Zutphen, Deventer, Epe en naar het westen tot en met Stroe.

Wiersema Woningtaxaties

Waarom voor ons kiezen?

Wij zijn aangesloten bij de NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaar) en zijn als Register Makelaar Taxateur geregistreerd bij de Stichting VastgoedCert en het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT).

Onze taxateurs volgen periodieke educatie. Zo blijft de kwaliteit gewaarborgd en de kennis actueel. Wiersema Woningtaxaties beschikt daarnaast over uitstekende referentiedata (NVM-database) en is dus een betrouwbare keuze.

Bij ons staat taxeren op nummer één en daarom garanderen wij u snelheid en betrouwbaarheid. Die inspanning werpt zijn vruchten af, want in 2020 volbrachten we de meeste taxaties van alle makelaars in de regio Apeldoorn.

Kantoor Wiersema Woningtaxaties in Apeldoorn

Direct online beginnen...

Vraag eenvoudig en snel een taxatie aan via het online formulier.